Sunday, July 10, 2011

MURALYSM SHOP OPENING CONTEST


ni dia ha....kdai baru yang mempromosikan pashmina yang HOT!!!
ni 1st time aku join contest..nak try bkat je..hehehe..korang jenguk2 la kat MURALYSM SHOP ni ye..mane taw berkenan.....sekarang ni ade promosi...sy pon agak2 nak order ni...hehe



oke...untuk join contest ni sy kne wat 1 slogan untuk MURALYSM SHOP..just try oke..hehe..

fall in love wif pashmina here....MURALYSM SHOP...
sebab ape dpat idea macam ni..hehe...ble bkak blog ni trus mnat nak pkai..:)


oke..korang pon bole join contest ni..jom2..saje kan ilangkan boring..nak tgk syarat2?bole click sini....


kat sini sy tag 5 kawan sy..

**lala
**wani
**my sis
**aimie
**mira

selamat mencuba.................

6 comments:

ni3ta_rashid said...

nice!!^_^

ehana said...

hehe...tengs......

ni3ta_rashid said...

dah tinggal link blog kat comment post muralysm shop???

ehana said...

sudah....:)

Muralysmshop said...

Dah dapat link.. tQ! ;))
Good Luck!

ehana said...

tengs sis....